Contact opnemen?

Ik hoor graag wat ik voor u kan doen! Neem gerust contact met mij op, ook als u nog niet precies weet wat u wilt. Dan bekijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Vrijblijvend kennismaken (gratis!)
Als u contact met mij opneemt, kom ik eerst bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan ook telefonisch als u dat liever heeft of als dat niet anders kan, zoals nu. Aan de hand van een korte vragenlijst breng ik in grote lijnen uw wensen in kaart. Verder is het belangrijk dat ik op de hoogte ben van eventuele lichamelijke of mentale klachten. Dan kunnen we de activiteiten daarop afstemmen. We bespreken wat er voor u mogelijk is. En natuurlijk vertel ik ook iets over mezelf en mijn werkwijze. Bij dit kennismakingsgesprek kunt u een familielid of mantelzorger uitnodigen.

Is er een klik, dan kunnen we samen activiteiten gaan inplannen. Ik ben nieuwsgierig naar de dingen die u graag doet of eens zou willen uitproberen, naar onderwerpen die u interesseren, naar activiteiten die u blij maken. Het draait helemaal om u! Nadat we samen een richting hebben bepaald, maken we een plan en spreken af wat we gaan ondernemen. Dit kan zowel vanuit uw huis als vanuit de zorginstelling waar u woont. Ook maak ik voor u een begroting van de kosten. Ook bij dit gesprek kunt u een vertrouwenspersoon uitnodigen.

Neem gerust contact op:

Telefoon: 070-3949713

Mobiel: 06 – 50 73 62 09

E-mail: contact@jorritmaan.nl

U kunt ook hieronder uw gegevens invullen, dan bel ik u. Ik hoor graag van u, hopelijk tot ziens!


Contactformulier

Laat uw gegevens achter en ik neem contact met u op.