Als u veel alleen bent, kan het fijn zijn om met een vaste regelmaat iemand te spreken over de dingen die u bezighouden. Is dat herkenbaar voor u? Dan is mijn telefoondienst vast een uitkomst voor u!

Elke dag een telefoontje
Door mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg weet ik als geen ander hoe belangrijk een luisterend oor is. En om uw hart te kunnen luchten of een gezellig gesprek te voeren, is de telefoon een uitstekend en prettig middel. Wat ik u aanbied, is om u elke doordeweekse dag een kwartier lang te bellen. Dagelijks contact is een weldaad voor uw gemoed. En het is heel eenvoudig te regelen!

Alles is bespreekbaar
Tijdens onze belafspraken kunnen we alle denkbare zaken bespreken. Dagelijkse beslommeringen, het laatste nieuws, misschien de kinderen en kleinkinderen, uw gezondheid of uw interesses… Net wat u bezighoudt. We kunnen zelfs beeldbellen, zodat u mij ook foto’s van de kinderen kunt laten zien, of die bos bloemen die u gekregen hebt. 

U kunt op mij rekenen
Ik bel u dagelijks op dezelfde tijd. Dat geeft houvast en het vormt een stabiele factor in uw dag. U kunt erop rekenen. Dat geeft u wellicht ook een veilig gevoel. Als u wilt, bel ik u ook op zaterdag en zondag, maar dan iets korter: een minuut of vijf. Gewoon om even te horen hoe het met u gaat.

Steun in moeilijke tijden
Ook bij het verlies van een dierbare kan ik er voor u zijn. Zo kan ik u bij bijvoorbeeld bij het verlies van een levenspartner ook voor kortere of langere tijd extra steun bieden met mijn dagelijkse telefoontjes. Juist in zo’n moeilijke tijd is het fijn om te weten dat u op vaste tijden contact hebt en uw hart kunt luchten.

Een gerust gevoel
Het is fijn als u dagelijks een vast contactmoment hebt. Ook voor familieleden die het zelf vaak druk hebben. Het geeft hen een gerust gevoel als ze weten dat u iedere dag gebeld wordt. En als u niet opneemt, kan ik een familielid of andere contactpersoon inlichten. Wat we bespreken blijft natuurlijk tussen ons, uw privacy is gegarandeerd.

Gratis proefweek
Wellicht wilt u eerst kijken of het klikt. En wilt u uitproberen of het voor u goed werkt om dagelijks te worden gebeld. Daarom bied ik u een gratis proefweek aan. Daarmee zit u nergens aan vast. Bevalt het goed, dan stuur ik u per post een korte en heldere overeenkomst, die per week opzegbaar is. Hopelijk tot horens!

Bekijk mijn tarieven of neem meteen contact op voor het inplannen van uw gratis proefweek.